A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

GeForceFX 5200 OpenGL problems! HELP!!!!!



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 3rd 03, 04:12 AM
Bob Petteys
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default GeForceFX 5200 OpenGL problems! HELP!!!!!

Ok I've got an eVga GeForceFX 52000 running on an AMD AthlonXP 1600
with 512 of PC133 and XP Pro, all updated.

When I play any OpenGL games, it totally goes nuts. The textures
flicker, the "walls" in buidlings flash in and out, and I eventually
get an error and it crashes.

I've tried it with the newest detonator, I've tried it with the stock
drivers, I've tried it with the Windows Update drivers, no dice.

Anybody know what it might be?
  #2  
Old August 7th 03, 10:38 PM
missmuffy33
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

you may want to try setting Vertical Sync option to "always off"
this is per PNY's FAQ section on opengl troubleshooting

http://www.pny.com/support/faqs/read...3FmodelID%3D16





"Bob Petteys" wrote in message
om...
Ok I've got an eVga GeForceFX 52000 running on an AMD AthlonXP 1600
with 512 of PC133 and XP Pro, all updated.

When I play any OpenGL games, it totally goes nuts. The textures
flicker, the "walls" in buidlings flash in and out, and I eventually
get an error and it crashes.

I've tried it with the newest detonator, I've tried it with the stock
drivers, I've tried it with the Windows Update drivers, no dice.

Anybody know what it might be?



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Have you had problems with iiyama VM Pro 454 or 451 monitors? Irish Rover Homebuilt PC's 8 January 7th 05 11:29 PM
Minolta 5400 problems Pygmi Scanners 6 December 4th 03 04:24 AM
Anybody else lose OpenGL hw acceleration since 3.8+ came out? WTH Ati Videocards 3 November 26th 03 05:42 AM
OpenGL problems with 9600Pro Rockin Ronnie Ati Videocards 3 November 9th 03 05:23 AM
Graphic problems with Catalyst 3.6 and OpenGL (Jedi Knight II) Christian Atteneder Ati Videocards 10 August 23rd 03 07:41 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.