A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Problem with Trainsim/ 44.03



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 23rd 03, 06:58 PM
Pascal
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Problem with Trainsim/ 44.03

After upgrading my nvidia driver to 44.03, Microsoft Train Simulator does
not work anymore (stops at loading) . My previous driver worked fine with
this program, I had to upgrade it for another program.
Anybody has an idea (incompatibility, settings?) .
I have a good old NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro, DireectX 9.0

Thanks

Pascal


  #2  
Old June 23rd 03, 07:09 PM
B
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

You did not state which operating system you have but if you're running
Windows XP go into the device manager and find your video card. Go into the
properties of your video card and revert back to the previous driver.

regards

B
"Pascal" wrote in message
...
After upgrading my nvidia driver to 44.03, Microsoft Train Simulator does
not work anymore (stops at loading) . My previous driver worked fine with
this program, I had to upgrade it for another program.
Anybody has an idea (incompatibility, settings?) .
I have a good old NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro, DireectX 9.0

Thanks

Pascal




  #3  
Old June 23rd 03, 07:35 PM
Martin Eriksson
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

"Pascal" wrote in message
...
After upgrading my nvidia driver to 44.03, Microsoft Train Simulator does
not work anymore (stops at loading) . My previous driver worked fine with
this program, I had to upgrade it for another program.
Anybody has an idea (incompatibility, settings?) .
I have a good old NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro, DireectX 9.0


"Bad old" you meant. Anyway, have you tried drivers 12.41 ? I think those
are best for old cards running under Windows 2000 / XP.

/M


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shortcut problem (southbridge burn) Ian Homebuilt PC's 4 December 14th 04 11:33 PM
Help needed with unidentified problem ^MisterJingo^ General 3 November 23rd 04 06:45 AM
ATI Radeon 8500 problem (or the ViewSonice A90f+ monitor problem)?? T.T. Ati Videocards 0 October 9th 04 07:19 PM
Mouse Problem Jeff Homebuilt PC's 0 October 1st 04 06:44 AM
not the same old B&W problem (I don't think) Brian Lee Ati Videocards 0 July 9th 04 01:15 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.