A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Processors » AMD x86-64 Processors
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Problem with Shuttle AN35



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 12th 04, 07:16 PM
Chris Sandini
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Problem with Shuttle AN35

Finally got everything running in this comp:
Barton 2500+
Shuttle AN35
Generic 1gb 3200
riva tnt2
120gb maxtor and a 40gb maxtor


Here's the problem. after i installed the new motherboard and booted for the
first time thatit went into windows 98 fine and said that it was installing
all this new stuff. So i said great and when it asked me to restart it did.
but now i can get into 98 and everything fine but i cannot see any cd drives
so i cannot install the real drivers for the AN35. im stuck at 16 colors and
640 * 480 and no new drivers because i cannot use the cd drives. if i dont
have the drivers i cannot use the internet or cd drives which means i can
tuse the drives or internet to get the drivers.

i tried uninstalling all the old drivers from the old motherboard and when
they tried to reinstall i would point them at the cd but it wouldnt accept
any of the drivers.

i grabbed the bootable drive and brought it into my other computer and
transfered the contents of the cd over then put the hdd back into the new
computer. I ran the setup but whenever i hit setup it comes up with
installing nforce drivers and has a progress bar but when the progress bar
finishes the setup closes out. no errors or anything. so im stuck here.
nothing else to try other than reinstalling the operating system which is
last resort.

please help, parents getting a little anxious to have their new computer
after the first an35 that came was defective


  #2  
Old July 12th 04, 07:59 PM
Bojo
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Chris Sandini" wrote in message
...
Finally got everything running in this comp:
Barton 2500+
Shuttle AN35
Generic 1gb 3200
riva tnt2
120gb maxtor and a 40gb maxtor


Here's the problem. after i installed the new motherboard and booted for

the
first time thatit went into windows 98 fine and said that it was

installing
all this new stuff. So i said great and when it asked me to restart it

did.
but now i can get into 98 and everything fine but i cannot see any cd

drives
so i cannot install the real drivers for the AN35. im stuck at 16 colors

and
640 * 480 and no new drivers because i cannot use the cd drives. if i dont
have the drivers i cannot use the internet or cd drives which means i can
tuse the drives or internet to get the drivers.

i tried uninstalling all the old drivers from the old motherboard and when
they tried to reinstall i would point them at the cd but it wouldnt accept
any of the drivers.

i grabbed the bootable drive and brought it into my other computer and
transfered the contents of the cd over then put the hdd back into the new
computer. I ran the setup but whenever i hit setup it comes up with
installing nforce drivers and has a progress bar but when the progress bar
finishes the setup closes out. no errors or anything. so im stuck here.
nothing else to try other than reinstalling the operating system which is
last resort.

please help, parents getting a little anxious to have their new computer
after the first an35 that came was defective



Wrong newsgroup. This newsgroup is for AMD's 64 bit processors only.

Try alt.comp.hardware.overclocking.amd




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shuttle XPC Heat Problem nikoli General 17 July 6th 04 11:04 PM
This problem has baffled everyone... Nick G General 46 May 22nd 04 04:01 AM
Sound card problem Phileas General 10 May 9th 04 10:55 PM
Problem with freezing mouse, Windows Explorer Jon Davis General 3 April 3rd 04 04:06 AM
Freezing, lock up, unresponsive problem. James General 5 September 5th 03 02:54 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.