A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Processors » AMD x86-64 Processors
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

My setup: Amd64 3000+...seems to be going o.k...boring so solly...



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 18th 04, 05:19 PM
phil
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default My setup: Amd64 3000+...seems to be going o.k...boring so solly...

sorry 2 bore u lot with my setup as i have had no replys
but it is a new group and chip and i just wanted to sea
what other peoples setup was like.
never mind.
  #2  
Old March 18th 04, 08:35 PM
Ben Pope
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

phil wrote:
sorry 2 bore u lot with my setup as i have had no replys
but it is a new group and chip and i just wanted to sea
what other peoples setup was like.
never mind.


Well I don't know if I'm alone, but this is the first post I've seen in this
thread.

Ben
--
A7N8X FAQ: www.ben.pope.name/a7n8x_faq.html
Questions by email will likely be ignored, please use the newsgroups.
I'm not just a number. To many, I'm known as a String...


  #3  
Old March 18th 04, 08:37 PM
Jon Back
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Phil, not a problem. Having built my own 3000+ recently, I was very excited
about it.
This isn't a real active newsgroup, but there are a few good posts.
Mostly people just refer you to planetAMD.
enjoy your new toy

JonB

"phil" wrote in message
.. .
sorry 2 bore u lot with my setup as i have had no replys
but it is a new group and chip and i just wanted to sea
what other peoples setup was like.
never mind.



  #4  
Old March 18th 04, 09:35 PM
Daniel P
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Mine is a 3000+. I love it (better that my Athlon 1800+)

--
"Duct tape is a lot like the Force. It has a Dark side, a Light side, and it
holds all the pieces of the Universe together"
"phil" wrote in message
.. .
sorry 2 bore u lot with my setup as i have had no replys
but it is a new group and chip and i just wanted to sea
what other peoples setup was like.
never mind.



  #5  
Old March 19th 04, 12:16 AM
phil
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

sorry to sound so down at
nobody replying but it seems
my post only went to ntl cable group.
now i sea the post or replys on sum other
news servers now.
but please let us all know what setups u have anyway.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
also if anybody has the kv8t800 pro from giga-byte
could you let me know what memory timings you have tried
and the ones that work properly and at what voltage for the
dimms if not using default as it seems what ever i try does not seem
to work and the box does not boot unless set to default in the bios.
i ask this as i took out my grfx card to test a friends and when
re seated my memory will not go above 333 now instead of 400 and anything
i do in the bios will not let the thing boot, as i said unless set to
default.
thanks.
  #6  
Old March 19th 04, 12:56 AM
Ed Light
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

http://www.tomshardware.com/motherbo...112/index.html

"phil" wrote

also if anybody has the kv8t800 pro from giga-byte
could you let me know what memory timings you have tried
and the ones that work properly and at what voltage for the
dimms if not using default as it seems what ever i try does not seem
to work and the box does not boot unless set to default in the bios.
i ask this as i took out my grfx card to test a friends and when
re seated my memory will not go above 333 now instead of 400 and anything
i do in the bios will not let the thing boot, as i said unless set to
default.
thanks.



  #7  
Old March 19th 04, 02:45 AM
Van Souza
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Tom's Hardware site is being criticized as having become very pro Intel
for some reason. I can not comment one way or another but the good
folks at Anandtech.com (forums) who use AMD are very upset with him/his
site.

I wish I could just give you some numbers to make you happy but my AMD64
3200+ came inside of an eMachine that I got at BestBuy. AIDA32 says
that it is performing to the specs on the box, so I am happy. However
the bios offers no and I do mean no opportunity to be able to change
much of anything at all.

That saddens me a bit but boy do I love this unit. Thanks...

  #8  
Old March 19th 04, 03:15 AM
Ed Light
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Van Souza" wrote in message
news:[email protected]
Tom's Hardware site is being criticized as having become very pro Intel
for some reason. I can not comment one way or another but the good
folks at Anandtech.com (forums) who use AMD are very upset with him/his
site.


I've seen that before but never understood it. It has always looked to me
like Tom's just tests them and calls them as they are. If AMD is ahead, he
says so.

--
Ed Light

Smiley :-/
MS Smiley :-\

Send spam to the FTC at

Thanks, robots.


  #9  
Old March 19th 04, 04:09 AM
Jason Cothran
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Van Souza" wrote in message
news:[email protected]
| Tom's Hardware site is being criticized as having become very pro Intel
| for some reason.

It's simple Intel sponsorship. I have quit even going by that site for intel
or AMD reviews. Reviews of either have become a farce to read at Tom's
Hardware anymore. Thankfully there are 100's of other sites that give us the
real, unbiased story on the two frequently so less informed buyers can
properly research an item.



  #10  
Old March 19th 04, 04:49 AM
Daniel P
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Every news or anything given is given with a slant. Even if they don't mean
to.

--
"Duct tape is a lot like the Force. It has a Dark side, a Light side, and it
holds all the pieces of the Universe together"
"Van Souza" wrote in message
news:[email protected]
Tom's Hardware site is being criticized as having become very pro Intel
for some reason. I can not comment one way or another but the good
folks at Anandtech.com (forums) who use AMD are very upset with him/his
site.

I wish I could just give you some numbers to make you happy but my AMD64
3200+ came inside of an eMachine that I got at BestBuy. AIDA32 says
that it is performing to the specs on the box, so I am happy. However
the bios offers no and I do mean no opportunity to be able to change
much of anything at all.

That saddens me a bit but boy do I love this unit. Thanks...



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Building an AMD64 system Paul Barker General 4 September 19th 04 03:20 PM
Dual monitor setup with Radeon 9000 series ECM General 2 March 15th 04 07:40 PM
Can you setup RAID 1 with a regular m/b using XP? stevensly General 4 March 14th 04 11:50 PM
?s IEEE-488 interface board setup spacekase General 8 March 11th 04 05:07 AM
problems with network setup under win2000 Kai Lehmann General 1 December 12th 03 01:39 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.