A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Compaq Servers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

starting problem with 5500r 6/200



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 29th 03, 11:16 PM
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default starting problem with 5500r 6/200

I have problems with my 5500r 4*200 PPro.
What I think what happend:
A week ago I rebooted the 5500r but left in the POST with "Press F1 to
continue". A day or so later it was automaticly powered off! And I think it
said something like "system powered off" on the diag LCD.

Then I had problems switching it back on, so I pulled out some cards and
boards and reseated them, but to no avail.
Later I found out that is was a bad case switch which worked only when
pressed real hard.

After shortening the case switches it powered up, but no picture, no diag
screen on the front LCD, nothing.
I see that the internal LEDs near the connector panel on the back do some
blinking, but I have no documentation about what they mean.
The two installed VRMs are "green" on the cpu board too.

Anything else I might try?

--
I am root. If you see me laughing, you better have a backup.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GA7N400 Pro (not Pro2) problem - advice requested Eddie B. Gigabyte Motherboards 4 January 8th 05 03:17 PM
Help needed with unidentified problem ^MisterJingo^ General 3 November 23rd 04 06:45 AM
Mouse Problem Jeff Homebuilt PC's 0 October 1st 04 06:44 AM
This problem has baffled everyone... Nick G General 46 May 22nd 04 04:01 AM
help with refresh problem please Michelle Ati Videocards 15 November 27th 03 04:01 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.