A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

55 Series bug Terminal Service Remote Desktop



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 24th 04, 01:10 PM
>>>>>
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default 55 Series bug Terminal Service Remote Desktop

Is somebody else experiencing this?
After installing 56.55 or 56.56 the terminal service remote desktop on XP or
2003 server lets you logon and disconnects you by logging you off quickly.
Nice bug by the way from a video driver to mess up so strangely a different
part of the OS functionality.



  #2  
Old May 15th 04, 04:34 PM
Ace Of Spades
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

To all,

I have a couple of Dells running GeForce nVidia cards and the latest drivers
from the nVidia web site. In my case, they are running Windows Server 2003,
but are quite happy with the drivers designed for Win2000 and WinXP.

In any case, if the NVIDIA Display Driver Service is running (the default
when Full Acceleration mode has been set), attempts to connect with any
Remote Desktop client is only briefly successful. The screen opens with the
expected Login box, but immediately initiates a logoff sequence the moment
you successfully login. Frustrating.

I set the startup mode on the service to Manual, stop the service, and
problem goes away. What good is this service anyway?


"" wrote in message
...
Is somebody else experiencing this?
After installing 56.55 or 56.56 the terminal service remote desktop on XP

or
2003 server lets you logon and disconnects you by logging you off quickly.
Nice bug by the way from a video driver to mess up so strangely a

different
part of the OS functionality.





 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The cost of Bad Service: Samsung HDD: SP 1614N dt General 10 December 20th 04 09:54 PM
pc problems after g card upgrade + sp2 ben reed Homebuilt PC's 9 November 30th 04 01:04 AM
LITEON's dark secret? No Longer a LiteOn Customer Homebuilt PC's 49 April 15th 04 04:41 AM
Lite-On's dark secret? No Longer a LiteOn Customer Cdr 11 January 25th 04 04:54 PM
Asus A7N8X Deluxe, Win 2000, Radeon 9600XT -> Problem David Henderson Asus Motherboards 14 December 2nd 03 12:15 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.