A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

werewolf geforce4 experience



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 16th 03, 03:47 PM
Harrie Geerts
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default werewolf geforce4 experience

Werewolf demo can't be run.

Why not?

Harrie Geerts


  #2  
Old August 17th 03, 02:13 AM
Dark Avenger
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

"Harrie Geerts" wrote in message ...
Werewolf demo can't be run.

Why not?

Harrie Geerts


WHAT card do you have ?

An GF 4 MX ? forget it then...you then are having a DX7 card, much alike the GF2
  #3  
Old August 17th 03, 04:08 AM
bluestringer
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Dark Avenger" wrote in message
om...
"Harrie Geerts" wrote in message

...
Werewolf demo can't be run.

Why not?

Harrie Geerts


WHAT card do you have ?

An GF 4 MX ? forget it then...you then are having a DX7 card, much alike

the GF2



Runs fine on my GF4 MX. Hell, it ran fine on my old GF2 MX.

bluestringer



  #4  
Old August 17th 03, 05:09 AM
johndevoy
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

no it never.
it ran like **** on older cards with the display all wrong.


  #5  
Old August 17th 03, 05:59 AM
Gary Sinnott
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Sun, 17 Aug 2003 05:09:32 +0100, "johndevoy"
wrote:

no it never.
it ran like **** on older cards with the display all wrong.


Yar - ran smooth as silk on my GF3U - but the surface textures were
all screwed as, being a demo for GF4s, there were a few hardware
features missing from mine.

Mind you, ran a charm on my old CGA card, heh-heh. Anyone manage to
get it going on MDA? Clay tablet?



Gary

--------------------------------------------------
Reply to gary at data dot mildenhall dot com
--------------------------------------------------
  #6  
Old August 18th 03, 10:23 AM
ginfest
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Gary Sinnott" wrote in message
news
On Sun, 17 Aug 2003 05:09:32 +0100, "johndevoy"
wrote:

no it never.
it ran like **** on older cards with the display all wrong.


Yar - ran smooth as silk on my GF3U - but the surface textures were
all screwed as, being a demo for GF4s, there were a few hardware
features missing from mine.

Mind you, ran a charm on my old CGA card, heh-heh. Anyone manage to
get it going on MDA? Clay tablet?

LMFAO!


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My $400 VisionTek Experience Seth Brundle Ati Videocards 2 February 1st 04 06:07 AM
Geforce4 TI 4200 128mb Jose Asus Motherboards 1 December 22nd 03 06:53 AM
GeForce 2 64MB Ultra VS. GeForce4 MX 420 64 MB David Parker Nvidia Videocards 0 July 27th 03 06:55 AM
GeForce4 Ti4400 and Ti4600 ViVo James Nvidia Videocards 2 July 26th 03 09:08 AM
Gainward or Asus (Geforce4 MX440) - which budget card to buy? jg_23 Nvidia Videocards 1 July 26th 03 04:10 AM


All times are GMT +1. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.