A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

DVD plaback not working - must disable TV out !



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 8th 03, 12:21 AM
Jay
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default DVD plaback not working - must disable TV out !

Hi

I have a geforce 2 MX 400 card. I recently installed a DVDROM and when I
play certain DVD's it asks me to disable my TV out ( as the dvd's are
copywrited ) before allowing these DVD's to be played back. I cannot find
anywhere in the drivers options to disable the tv out. I have gone back to
the 30.82 drivers before nview2 and these allow me to playback any dvd's BUT
this means I cannot put the latest drivers on ( I'm using XP ). I do not
even have a tv attached. So is this a NVIEW problem or just the drivers ?


Does anyone know how to disable the tv out ! so I can install the latest
drivers !!!

Thanks

Jason


  #2  
Old August 8th 03, 03:25 AM
Biz
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

WIth that card and tv-out chipset, you will need to stay with 40.72 or earlier to avoid these
problems. Besides, NONE of the newer drivers offer ANY performance or functionality enhancements
for a GF2 MX.
--
Biz

"Don't touch that please, your primitive intellect wouldn't understand
alloys and compositions and,......things with molecular structures,....and
the....." - Ash


"Jay" wrote in message ...
Hi

I have a geforce 2 MX 400 card. I recently installed a DVDROM and when I
play certain DVD's it asks me to disable my TV out ( as the dvd's are
copywrited ) before allowing these DVD's to be played back. I cannot find
anywhere in the drivers options to disable the tv out. I have gone back to
the 30.82 drivers before nview2 and these allow me to playback any dvd's BUT
this means I cannot put the latest drivers on ( I'm using XP ). I do not
even have a tv attached. So is this a NVIEW problem or just the drivers ?


Does anyone know how to disable the tv out ! so I can install the latest
drivers !!!

Thanks

Jason




  #3  
Old August 8th 03, 11:00 AM
Stan Linder
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

U might like to try DVD Region Free. It will disable the macrovision so u
can watch ur DVD's on ur TV.http://www.dvdidle.com/
"Jay" wrote in message
...
Hi

I have a geforce 2 MX 400 card. I recently installed a DVDROM and when I
play certain DVD's it asks me to disable my TV out ( as the dvd's are
copywrited ) before allowing these DVD's to be played back. I cannot find
anywhere in the drivers options to disable the tv out. I have gone back

to
the 30.82 drivers before nview2 and these allow me to playback any dvd's

BUT
this means I cannot put the latest drivers on ( I'm using XP ). I do not
even have a tv attached. So is this a NVIEW problem or just the drivers ?


Does anyone know how to disable the tv out ! so I can install the latest
drivers !!!

Thanks

Jason




  #4  
Old August 16th 03, 04:39 AM
sbs
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Here's a question: I just got a new 5600 card today. I like it. I put
it out to TV and it will not play any of my videos, mpg's and avi's. I
am sure that it is the copyright issue and I tried to roll back to the
4072. My card was not made when 4072 was made.

Any way out?

I can play one avi off my still camera. I cannot play one that was
captured with Pinnacle 8.

Thanks




On Fri, 08 Aug 2003 02:25:00 GMT, "Biz" wrote:

WIth that card and tv-out chipset, you will need to stay with 40.72 or earlier to avoid these
problems. Besides, NONE of the newer drivers offer ANY performance or functionality enhancements
for a GF2 MX.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A7V8X-MX Lan not working Martik Asus Motherboards 2 April 24th 04 03:46 AM
LITEON's dark secret? No Longer a LiteOn Customer Homebuilt PC's 49 April 15th 04 04:41 AM
Anyone got a working lan with A7N8X-X onboard lan chip? Bob H Asus Motherboards 3 January 9th 04 11:43 PM
cant get p4p800 working, multiple problems lucky Asus Motherboards 11 December 29th 03 04:27 PM
modem not working joe le taxi Homebuilt PC's 1 August 1st 03 03:17 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.