A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

HELP WITH A FLICKERING PROBLEM



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 30th 03, 03:37 AM
O. Dearson
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default HELP WITH A FLICKERING PROBLEM

HELP!!!
I need some technical help with my annoying flickering problem.
I just moved into a new place and since I hooked up my system I am
experiencing that problem. I have referred to my Viewsonic monitor
manual and could not find a solution that would solve the matter.The
same desktop components did not have a problem in the old place. I
tried changing power outlets to no avail. I use 1024 by 768 pixles at
85 refresh rate. Below that rate it gets worse, but I cannot raise the
rate anymore.

My system specs:
ViewSonic UltraBrite A90f+
Athlon xp 1200, 512 ram
GeForce4 Ti 4200 128

Thank You
  #2  
Old July 30th 03, 03:50 AM
NuT CrAcKeR
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

it sounds like you may have bounced the monitor in your move... there are
little wires in there that keep the electron guns aligned, and the josteling
around in the move may have loosened them.

That is a definite possibility...

NuTs

"O. Dearson" wrote in message
om...
HELP!!!
I need some technical help with my annoying flickering problem.
I just moved into a new place and since I hooked up my system I am
experiencing that problem. I have referred to my Viewsonic monitor
manual and could not find a solution that would solve the matter.The
same desktop components did not have a problem in the old place. I
tried changing power outlets to no avail. I use 1024 by 768 pixles at
85 refresh rate. Below that rate it gets worse, but I cannot raise the
rate anymore.

My system specs:
ViewSonic UltraBrite A90f+
Athlon xp 1200, 512 ram
GeForce4 Ti 4200 128

Thank You



  #4  
Old July 30th 03, 10:19 AM
Mario Kadastik
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Hello,

any big industries near the house ? Looks like interference and that
could be caused by bad power, some power supply, battery, or smth else
near the monitor. You didn't happen to just forget your mobile under the
monitor ? (although newer mobiles and monitors no longer interact that
much unless you are calling and holding the mobile close to the monitor)

Mario

Blaedmon wrote:

...or your new place electricity circuit needs a look-at. Perhaps theres
fluctuations in the power.

"O. Dearson" wrote in message
om...

HELP!!!
I need some technical help with my annoying flickering problem.
I just moved into a new place and since I hooked up my system I am
experiencing that problem. I have referred to my Viewsonic monitor
manual and could not find a solution that would solve the matter.The
same desktop components did not have a problem in the old place. I
tried changing power outlets to no avail. I use 1024 by 768 pixles at
85 refresh rate. Below that rate it gets worse, but I cannot raise the
rate anymore.

My system specs:
ViewSonic UltraBrite A90f+
Athlon xp 1200, 512 ram
GeForce4 Ti 4200 128

Thank You





  #5  
Old July 31st 03, 04:09 AM
Blaedmon
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

....or your new place electricity circuit needs a look-at. Perhaps theres
fluctuations in the power.

"O. Dearson" wrote in message
om...
HELP!!!
I need some technical help with my annoying flickering problem.
I just moved into a new place and since I hooked up my system I am
experiencing that problem. I have referred to my Viewsonic monitor
manual and could not find a solution that would solve the matter.The
same desktop components did not have a problem in the old place. I
tried changing power outlets to no avail. I use 1024 by 768 pixles at
85 refresh rate. Below that rate it gets worse, but I cannot raise the
rate anymore.

My system specs:
ViewSonic UltraBrite A90f+
Athlon xp 1200, 512 ram
GeForce4 Ti 4200 128

Thank You



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help needed with unidentified problem ^MisterJingo^ General 3 November 23rd 04 05:45 AM
ATI Radeon 8500 problem (or the ViewSonice A90f+ monitor problem)?? T.T. Ati Videocards 0 October 9th 04 07:19 PM
not the same old B&W problem (I don't think) Brian Lee Ati Videocards 0 July 9th 04 01:15 AM
Really WEIRD problem! TMack Ati Videocards 4 April 12th 04 04:30 AM
Freezing, lock up, unresponsive problem. James General 5 September 5th 03 02:54 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.