A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Tomb Raider AOD probs



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 2nd 03, 01:27 AM
b00gjuice
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Tomb Raider AOD probs

Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I have a
Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to show, only
sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you can't see any menu's
if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware that
plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum

--
Remove nospam to reply by email

-b00gjuice


  #2  
Old July 2nd 03, 07:08 PM
Craig Lester
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

No problems here, got a GF3 ti-200 running 30.82 drivers on an old kt7-raid
with a xp 2400 in it.. runs as smooth as silk




"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I have a
Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to show, only
sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you can't see any

menu's
if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware that
plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum

--
Remove nospam to reply by email

-b00gjuice




  #3  
Old July 3rd 03, 12:50 AM
rhonddaman
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

upgrade to 44.03 - still crappy. I expected better from TR-AOD, but there
again it was rushd a bit. Perhaps these problems will be fixed with a patch.
I am told that disabling EAX does improve matters though. Will give it a
try.
"rhonddaman" wrote in message
...
I am having problems running the game with my Asus TI4600 Deluxe. The game
is runs but pauses fro a few seconds every minute. WIn XP actaially gave

me
a Blue screen and advised I look at the TI4600 drivers. I am runing DX
9.0Aand the 43.45 dets.
"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I have a
Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to show, only
sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you can't see any

menu's
if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware that
plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum

--
Remove nospam to reply by email

-b00gjuice






  #4  
Old July 3rd 03, 06:14 PM
rhonddaman
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

False rumour. Disabling the EAX profile made no difference. Bah!
"rhonddaman" wrote in message
...
upgrade to 44.03 - still crappy. I expected better from TR-AOD, but there
again it was rushd a bit. Perhaps these problems will be fixed with a

patch.
I am told that disabling EAX does improve matters though. Will give it a
try.
"rhonddaman" wrote in message
...
I am having problems running the game with my Asus TI4600 Deluxe. The

game
is runs but pauses fro a few seconds every minute. WIn XP actaially gave

me
a Blue screen and advised I look at the TI4600 drivers. I am runing DX
9.0Aand the 43.45 dets.
"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I have

a
Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to show,

only
sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you can't see any

menu's
if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware

that
plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum

--
Remove nospam to reply by email

-b00gjuice








  #5  
Old July 4th 03, 04:10 PM
B J H
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

I have a GF4 440MX (64Mb, 2x AGP) and the shadow and some other options seem
to be shaded out

I would try to the pacth!



"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I have a
Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to show, only
sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you can't see any

menu's
if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware that
plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum

--
Remove nospam to reply by email

-b00gjuice




  #6  
Old July 5th 03, 03:23 AM
Anders Albrechtsen
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I have a
Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to show, only
sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you can't see any

menu's
if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware that
plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum


Untick "depth pass" in settings - video options.
---
Anders


  #7  
Old July 7th 03, 07:26 PM
Chris S
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

anyone got the URL 'cause I can't find the patch..... ....You know what
that makes me!

Cheers!


"Comfortably Numb" wrote in message
...
Sorry for top posting but there is now a patch for Angel of Darkness
available at the Eidos website which supposedly fixes the FMV problems.

Anders Albrechtsen wrote:
"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I
have a Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to
show, only sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you
can't see any menu's if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware
that plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum


Untick "depth pass" in settings - video options.
---
Anders





  #8  
Old July 7th 03, 07:36 PM
Dirk Pajonk
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

ftp://ftp.eidos.de/pub/de/tomb_raide..._PATCH_V42.exe

"Chris S" schrieb im Newsbeitrag
.. .
anyone got the URL 'cause I can't find the patch..... ....You know what
that makes me!

Cheers!


"Comfortably Numb" wrote in message
...
Sorry for top posting but there is now a patch for Angel of Darkness
available at the Eidos website which supposedly fixes the FMV problems.

Anders Albrechtsen wrote:
"b00gjuice" wrote in message
...
Hey All,

So much for getting Tomb Raider right away. It is pretty buggy. I
have a Geforce FX 5900 Ultra and I can't get any cinematic video to
show, only sound. The game seems to hate Anti-Aliasing because you
can't see any menu's if you enable it.

I would be interested in anyone else's opinion with Nvidia hardware
that plays the game.

Here is my System:

P4 3.06 w/HT
Geforce FX 5900 Ultra
1G Rambus PC1066
Asus P4T-533C
Audigy Platinum

Untick "depth pass" in settings - video options.
---
Anders







  #9  
Old July 7th 03, 09:57 PM
Comfortably Numb
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Dirk Pajonk wrote:
ftp://ftp.eidos.de/pub/de/tomb_raide..._PATCH_V42.exe


or

ftp://ftp.eidos.co.uk/pub/uk/tomb_ra..._PATCH_V42.exe


"Chris S" schrieb im
Newsbeitrag .. .
anyone got the URL 'cause I can't find the patch..... ....You
know what that makes me!

Cheers!



  #10  
Old July 8th 03, 06:13 PM
Chris S
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Thanks very much!

Is there a web page so I can keep an eye out for future upgrades?


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Don't know why so many people have probs with ATI Tim Lindner Ati Videocards 13 December 21st 03 08:29 AM
rage 128 pro and myhopper kvm probs Fred Ati Videocards 2 December 13th 03 10:45 PM
+5v probs HELP!! Dennis Gigabyte Motherboards 1 November 4th 03 07:54 PM
Tomb Raider AOD benches: Bad news for Nvidia who be dat? Ati Videocards 33 September 4th 03 10:35 AM
Internal Zip causing probs? Tom Homebuilt PC's 3 June 29th 03 07:31 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.