A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Is 6170 on 3DBench OK?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 1st 03, 12:46 PM
Wayne Boxall
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Is 6170 on 3DBench OK?

Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers


  #2  
Old July 1st 03, 12:46 PM
Wayne Boxall
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Using 41.09 drivers

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers




  #3  
Old July 1st 03, 01:35 PM
Wayne Boxall
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Forgot to mention the all important CPU: a lowly Athlon XP 1600+

So this is a poor benchmark?


"Lester Piglet" wrote in message
...
Definately. What cpu?

--
Les Ross
Certified by a
Professional
"Wayne Boxall" wrote in message
...
Using 41.09 drivers

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers








  #4  
Old July 1st 03, 01:37 PM
Wayne Boxall
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Should also mention that the games run great now! 1260*1024 32bit colour.
Newest game I have tested is Wolfenstein Enemy Territory.

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers




  #5  
Old July 1st 03, 03:52 PM
Lester Piglet
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

I think you should be up at 9000, but that would be with DDR ram.

--
Les Ross
Certified by a
Professional
"Wayne Boxall" wrote in message
...
Should also mention that the games run great now! 1260*1024 32bit colour.
Newest game I have tested is Wolfenstein Enemy Territory.

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers






  #6  
Old July 1st 03, 03:55 PM
Lester Piglet
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Forgot to say. I upgraded to an xp1600 from a P3 933 and kept my sdram cos I
was on a budget. Within 4 weeks I had a new board with ddr.
I hardly seen any perfomance gain from the upgrade of P3 to XP sdram.

--
Les Ross
Certified by a
Professional
"Wayne Boxall" wrote in message
...
Should also mention that the games run great now! 1260*1024 32bit colour.
Newest game I have tested is Wolfenstein Enemy Territory.

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers






  #7  
Old July 2nd 03, 01:27 PM
Wayne Boxall
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Just tried overclocking to 284/588 and got the close to the same 3D bench
result.

Weird.

"Lester Piglet" wrote in message
...
DDR and a bit of overclocking.. :-)
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5733930

--
Les Ross
Certified by a
Professional
"Wayne Boxall" wrote in message
...
Should also mention that the games run great now! 1260*1024 32bit

colour.
Newest game I have tested is Wolfenstein Enemy Territory.

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers








  #8  
Old July 2nd 03, 03:01 PM
Lester Piglet
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

The card is being bottlenecked by the sdram :-(

--
Les Ross
Certified by a
Professional
"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just tried overclocking to 284/588 and got the close to the same 3D bench
result.

Weird.

"Lester Piglet" wrote in message
...
DDR and a bit of overclocking.. :-)
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5733930

--
Les Ross
Certified by a
Professional
"Wayne Boxall" wrote in message
...
Should also mention that the games run great now! 1260*1024 32bit

colour.
Newest game I have tested is Wolfenstein Enemy Territory.

"Wayne Boxall" wrote in message
...
Just got a ti4200

Used to get 2700 on my MX400 and now I got 6170 on the ti4200.

My machine

ASUS A7A133 Mboard with 1Gb SDRAM
4X AGP
128Mb DDR ti4200

Is it my BBoard holding me back because of the SDRAM?

Cheers










 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.