A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Tv-out problem



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 1st 03, 01:05 AM
dorthyntoto
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Tv-out problem

not sure think I read that the mx use's a different chip or something
that screws things up.

mike wrote:

Hello!
I'm trying to get the picture from my computer to the tv, but it only
shows the pointer on the tv when i move out from the computer screen.
I wan't to clone the picture, and I know that it's possible with
nView, but I cant get the nView menu to show in the monitor options.
How should I do?
I have Geforce 2Mx 400


  #2  
Old July 1st 03, 07:07 AM
Anybody®
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

No I had that card and after selecting clone it did as it was supposed to.
You don't have the horizontal span on do you? Which drivers are you using?
"dorthyntoto" wrote in message
...
not sure think I read that the mx use's a different chip or something
that screws things up.

mike wrote:

Hello!
I'm trying to get the picture from my computer to the tv, but it only
shows the pointer on the tv when i move out from the computer screen.
I wan't to clone the picture, and I know that it's possible with
nView, but I cant get the nView menu to show in the monitor options.
How should I do?
I have Geforce 2Mx 400




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shortcut problem (southbridge burn) Ian Homebuilt PC's 4 December 14th 04 11:33 PM
Help needed with unidentified problem ^MisterJingo^ General 3 November 23rd 04 06:45 AM
ATI Radeon 8500 problem (or the ViewSonice A90f+ monitor problem)?? T.T. Ati Videocards 0 October 9th 04 07:19 PM
Mouse Problem Jeff Homebuilt PC's 0 October 1st 04 06:44 AM
not the same old B&W problem (I don't think) Brian Lee Ati Videocards 0 July 9th 04 01:15 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.