A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Gainward GeForce 3 Ti500 and BX Master?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 23rd 03, 03:28 AM
Bob Byrne
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Gainward GeForce 3 Ti500 and BX Master?


"Covo" wrote:

.......
I did post a bit of a summary to the Abit ng but assuming you aren't
subscribed to that one and if you are interested, email me ....


I just checked your thread on Google (saves subbing) and glad to see
your GF3 is working. Mine hasn't played up for some time now and I
think you may have found the answer. I had a bit of trouble installing
my Ti500, it wouldn't even show anything on screen until I seated it
correctly. Next time I pull the card I'll pay particular attention to the
quality of the edge connector, it may need a clean.

--
Bob



  #2  
Old July 1st 03, 06:21 AM
Neal Febbraro
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Thanks for the tips guys!

My card came in the mail today bright and early. It was in my hands
at 9am, and it was installed and running by 9:30am! It was the
easiest hardware install I've ever done, hell my stupid logitech
optical mouse took larger to get working with win98... Anyways it
works wonderfully and the performance boost is spectacular. Its an
excellent card, I give Gainward mega props for a great package.

cheers
Neal


"Bob Byrne" wrote in message ...
"Covo" wrote:

.......
I did post a bit of a summary to the Abit ng but assuming you aren't
subscribed to that one and if you are interested, email me ....


I just checked your thread on Google (saves subbing) and glad to see
your GF3 is working. Mine hasn't played up for some time now and I
think you may have found the answer. I had a bit of trouble installing
my Ti500, it wouldn't even show anything on screen until I seated it
correctly. Next time I pull the card I'll pay particular attention to the
quality of the edge connector, it may need a clean.

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.