A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Motherboards » Gigabyte Motherboards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

GA-7N400 Pro 2 - nvidia drivers



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 13th 04, 10:28 AM
Mark Epps
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default GA-7N400 Pro 2 - nvidia drivers

Sorry if this is OT for this newsgroup - i have visited the ati newsgroup,
and the general theme
seems to point towards the maotherboard chipset drivers....

Had to recently re-install windows XP (Home).

I have a radeon 9800 Pro graphics card, but now notice that smartgart is
always off
(it was always set to 8x before the re-install),
and I can't set AGP to on let alone to 8x

When I try to install nvidia chipset drivers from the gigabyte website,
Windows XP locks up on boot-up.

any ideas?

TIA

Mark


  #2  
Old April 13th 04, 06:08 PM
CrimsonLiar
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Because of the way the some ATi Radeons works (including your 9800 pro)
turning on fast-writes via SmartGart firstly gives no performance benefit,
but does detract from the overall system stability. If you still want to
update the motherboard drivers though, I'd suggest you visit:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp and select Platform.nForce
drivers and Unified.

CrimsonLiar

"Mark Epps" wrote in message
...
Sorry if this is OT for this newsgroup - i have visited the ati newsgroup,
and the general theme
seems to point towards the maotherboard chipset drivers....

Had to recently re-install windows XP (Home).

I have a radeon 9800 Pro graphics card, but now notice that smartgart is
always off
(it was always set to 8x before the re-install),
and I can't set AGP to on let alone to 8x

When I try to install nvidia chipset drivers from the gigabyte website,
Windows XP locks up on boot-up.

any ideas?

TIA

Mark




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nVidia latest ATA drivers break WinXP Travan tape handling GSV Three Minds in a Can Asus Motherboards 1 December 14th 04 02:27 PM
pc problems after g card upgrade + sp2 ben reed Homebuilt PC's 9 November 30th 04 01:04 AM
New nVidia 5.1 platform drivers Sam Asus Motherboards 0 September 17th 04 07:52 PM
Which nvidia chipset drivers are newer? Wemic Gigabyte Motherboards 4 February 8th 04 04:30 PM
Driver test NVIDIA nForce Unified drivers 3.13 Rob Asus Motherboards 3 November 22nd 03 06:41 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.