A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Compaq Servers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Compaq Proliant Storage System U1



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 4th 04, 09:23 AM
Avory
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Compaq Proliant Storage System U1

I have a Compaq Proliant Storage System U1, RAID 5 x 4.3GB. Just the other
day, I turned on the storage system; w/o the drives starting/powering up!
The fans are on and the alert light off, power light on but nothing from
the drives. I've tried re-seating the drive with power on, but just a
brief flicker from each.

Can someone assist me with the problem?

Thanks in advance!
  #2  
Old May 4th 04, 11:12 AM
Bill B
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

the drives will NOT spin up untill the proliant CPU tells them too.

you have to hook it up to a system.

at least I think you do

bill

Avory wrote:

I have a Compaq Proliant Storage System U1, RAID 5 x 4.3GB. Just the other
day, I turned on the storage system; w/o the drives starting/powering up!
The fans are on and the alert light off, power light on but nothing from
the drives. I've tried re-seating the drive with power on, but just a
brief flicker from each.

Can someone assist me with the problem?

Thanks in advance!


  #3  
Old May 7th 04, 09:58 AM
Avory
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

"MattD.." wrote in
:

On Tuesday 04 May 2004 11:12, the murky waters churned and seethed,
the dark weeds parted and the water took on the sinister, shifting
visage of Bill B. The great maw opened and the following was heard:

the drives will NOT spin up untill the proliant CPU tells them too.


Yep. Mine is the same. You can hook them up to a SCSI controller such
as the Adaptec 2490UW and set the drive start signal in the SCSI setup
utility to "yes" and they will start up on bus scan and be recognized
as individual drives according to their locations, which is quite
handy for diagnosing problems with individual drives. Of course, these
storage systems are designed for RAID controllers primarily.


Thanks guys, I think u've simplified my troubleshooting effort. It
appears that SCSI controller is bugger!

Again, thanks for the support.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 February 3rd 05 01:27 PM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 November 1st 04 02:54 AM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 October 17th 04 12:49 PM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 October 10th 04 12:49 PM
Compaq FAQ HH Compaq Computers 0 September 23rd 04 12:21 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.