A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Ati Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Radeon 9500pro + Flight Sim 2004 = Full Screen Flickers/Flashes !!! ...



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 30th 03, 01:07 AM
markOpolis
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Radeon 9500pro + Flight Sim 2004 = Full Screen Flickers/Flashes !!! ...

Hello everyone,


I just installed Microsoft Flight Simulator 2004 (A Century Of Flight) with
Omega Drivers Catalyst 3.7, it works perfectly alright, except in full
screen mode.

If I check "Full Screen" in the view settings, the screen flickers and
flashes everytime I right-click to get the drop-down menu or when the view
changes, for example from the menu to the flight itself, etc...

Otherwise, in non full-screen mode, but with the window maximised, there's
no problem.

Does anyone know how to fix the full screen flickering/flashing issue in
FS2004?

Thanx in advance for your help!


M.


My system is as follows:
=================
MB = Gigabyte GA-8IK1100 (Intel i875P / ICH5 chipset)
CPU = Intel Pentium IV 2.4C (FSB 800)
DDR = A-Data 2*256Mo PC3200 (Winbond BH-5 chips) dual channel
VID = ATI Radeon 9500pro 128Mo (Omega Catalyst 3.7 drivers)
HD = Hitachi/IBM Deskstar 120Go 7200 8Mo
OS = Windows XP Pro SP1 (up to date)
PSU = Fortron 350W ATX FSP350-60PN
SND = onboard Realtek ALC655 audio chip
PCI = none installed


  #2  
Old September 30th 03, 01:52 AM
John Hall
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

It is a known issue and ATI has solved it. They just haven't released the
fix yet. It's coming.

JK

"markOpolis" wrote in message
...
Hello everyone,


I just installed Microsoft Flight Simulator 2004 (A Century Of Flight)

with
Omega Drivers Catalyst 3.7, it works perfectly alright, except in full
screen mode.

If I check "Full Screen" in the view settings, the screen flickers and
flashes everytime I right-click to get the drop-down menu or when the view
changes, for example from the menu to the flight itself, etc...

Otherwise, in non full-screen mode, but with the window maximised, there's
no problem.

Does anyone know how to fix the full screen flickering/flashing issue in
FS2004?

Thanx in advance for your help!


M.


My system is as follows:
=================
MB = Gigabyte GA-8IK1100 (Intel i875P / ICH5 chipset)
CPU = Intel Pentium IV 2.4C (FSB 800)
DDR = A-Data 2*256Mo PC3200 (Winbond BH-5 chips) dual channel
VID = ATI Radeon 9500pro 128Mo (Omega Catalyst 3.7 drivers)
HD = Hitachi/IBM Deskstar 120Go 7200 8Mo
OS = Windows XP Pro SP1 (up to date)
PSU = Fortron 350W ATX FSP350-60PN
SND = onboard Realtek ALC655 audio chip
PCI = none installed




  #3  
Old September 30th 03, 01:42 PM
jj
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Isn't this a known issue? Did you download the PDF files with the
documentation for those drivers? It explains all the outstanding
issues, and I thought FS4 was one of them.

jj
======
markOpolis wrote:

Hello everyone,


I just installed Microsoft Flight Simulator 2004 (A Century Of Flight) with
Omega Drivers Catalyst 3.7, it works perfectly alright, except in full
screen mode.

If I check "Full Screen" in the view settings, the screen flickers and
flashes everytime I right-click to get the drop-down menu or when the view
changes, for example from the menu to the flight itself, etc...

Otherwise, in non full-screen mode, but with the window maximised, there's
no problem.

Does anyone know how to fix the full screen flickering/flashing issue in
FS2004?

Thanx in advance for your help!


M.


My system is as follows:
=================
MB = Gigabyte GA-8IK1100 (Intel i875P / ICH5 chipset)
CPU = Intel Pentium IV 2.4C (FSB 800)
DDR = A-Data 2*256Mo PC3200 (Winbond BH-5 chips) dual channel
VID = ATI Radeon 9500pro 128Mo (Omega Catalyst 3.7 drivers)
HD = Hitachi/IBM Deskstar 120Go 7200 8Mo
OS = Windows XP Pro SP1 (up to date)
PSU = Fortron 350W ATX FSP350-60PN
SND = onboard Realtek ALC655 audio chip
PCI = none installed



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pc problems after g card upgrade + sp2 ben reed Homebuilt PC's 9 November 30th 04 01:04 AM
ASUS Radeon 9600XT ATI driver stops Windows XP Pro getting to Login Screen Chris Sze Asus Motherboards 3 August 25th 04 09:28 PM
my new mobo o/c's great rockerrock Overclocking AMD Processors 9 June 30th 04 08:17 PM
GA-8IK1100 + 9500pro ati2mtag INFINITE LOOP / 640x480x4 screen reset markOpolis Gigabyte Motherboards 4 January 6th 04 02:14 AM
GA-8IK1100 + Radeon 9500pro ati2mtag Error ID 108 (Infinite Loop) / 640x480 screen reset markOpolis Gigabyte Motherboards 0 November 30th 03 08:15 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.