A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Geforce FX 5200 128MB Blue Screen (White is blue)



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 13th 04, 11:15 PM
Wildbill
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Geforce FX 5200 128MB Blue Screen (White is blue)

Has anyone had this problem?? I shut down. Next time I booted, I have
no white on my screen. Where it is supposed to be white, it is a pale
bright blue.

Any Suggestions??

Thanks in advance

Wildbill

A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1




A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1
  #2  
Old April 14th 04, 12:36 AM
teqguy
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Wildbill wrote:

Has anyone had this problem?? I shut down. Next time I booted, I have
no white on my screen. Where it is supposed to be white, it is a pale
bright blue.

Any Suggestions??

Thanks in advance

Wildbill

A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1




A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1






Had the same issue with previous cards... are you on an LCD monitor?



If so, use the DVIVGA adapter that came with your card, it should
clear up this issue.




I don't know why, but directly connecting to VGA causes a fluctuation
in voltage for LCD monitors. Adding an adapter seems to clear this
issue up.


I can't pinpoint whether it's the card or the monitor, though I'm
putting my money on the card.
  #3  
Old April 14th 04, 01:05 AM
Wildbill
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Tue, 13 Apr 2004 18:15:24 -0400, Wildbill wrote: Sorry to
bother everyone, but found the problem. A loose cable on the CRT.
Tightened it and everything is fine!

Has anyone had this problem?? I shut down. Next time I booted, I have
no white on my screen. Where it is supposed to be white, it is a pale
bright blue.

Any Suggestions??

Thanks in advance

Wildbill

A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1




A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1


A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1
  #4  
Old April 14th 04, 06:40 AM
teqguy
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Wildbill wrote:

On Tue, 13 Apr 2004 18:15:24 -0400, Wildbill wrote: Sorry to
bother everyone, but found the problem. A loose cable on the CRT.
Tightened it and everything is fine!

Has anyone had this problem?? I shut down. Next time I booted, I
have no white on my screen. Where it is supposed to be white, it is
a pale bright blue.

Any Suggestions??

Thanks in advance

Wildbill

A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1




A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1


A7N8X-E Deluxe
AMD Athalon XP 2800+ Barton Core
2 X- Xerox (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Geforce FX 5200 128MB
Windows XP Home SP1





I was close... knew it had to be something to do with the connector ; )
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yet more GeForce FX 5200 problems Kevin Rowney Nvidia Videocards 1 January 6th 04 04:07 PM
PNY technologies Geforce fx 5200 pci help needed stuart Nvidia Videocards 3 December 25th 03 12:17 PM
inno3D Tornado geforce 4 MX blank screen -+= graq =+- Nvidia Videocards 0 August 15th 03 05:58 AM
Problem with GeForce FX 5900 Ultra and Black & White Don Suhr Nvidia Videocards 1 July 20th 03 05:27 AM
HELP!!! GEFORCE FX 5200 rob Nvidia Videocards 1 July 18th 03 02:32 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.