A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Ati Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Profile Load on system startup



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 12th 05, 11:55 AM
Ren
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Profile Load on system startup

Hello

I have an ATI Radeon 9250 and I can't seem to get it to load the
colour profile (user defined) at system startup. This is because
using the default settings, my display looks too bright - so I created
a colour profile in which I reduced the gamma to cut down the
brightness. I saved the colour profile.

However whenever I log onto windows after a reboot - the profile does
not get applied. I have to go to the display settings - Colour tab
and immediately upon clicking the tab, my saved colour profile gets
applied.

Is there any way - eg a system command that i can put in the registry
etc (as the nvidia geforce cards do) that applies these colour
profiles on startup.

thanks

Ren
  #2  
Old February 12th 05, 05:12 PM
Augustus
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


However whenever I log onto windows after a reboot - the profile does
not get applied. I have to go to the display settings - Colour tab
and immediately upon clicking the tab, my saved colour profile gets
applied.

Is there any way - eg a system command that i can put in the registry
etc (as the nvidia geforce cards do) that applies these colour
profiles on startup.


Use ATI Tray Tools 1.0.....tons of tweaks including the one you want for
loading a color profile automatically on startup. Goes without saying that
ATI Tray Tools must be set up to load on startup for this to happen. Great
little tweaker...and free.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
On the brink of madness... I.C. Koets General 18 January 31st 05 11:49 PM
CPU temperature VS. system temperature Opticreep Homebuilt PC's 6 October 5th 04 03:22 PM
Overheating Overclocking PSU System Temps Inifinite Loop Nick Le Lievre Overclocking AMD Processors 0 November 27th 03 07:10 PM
MMC 8.7 crashes a lot when recording van Ati Videocards 2 October 24th 03 06:57 AM
"System temperature too high" warning Dave Ulrick Homebuilt PC's 0 September 3rd 03 03:03 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.