A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Ati Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

problem with screen caps



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 14th 04, 04:17 AM
Boo Henderson
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default problem with screen caps

I am hoping someone can help me with this. I have an ATI TV Wonder VE card.
I have had the card almost a year. When I first installed it, I had this
same problem, but I can't remember how I fixed it. When I try to do a screen
capture from a TV program, it pixelizes??? the picture. I don't know how to
describe what it does. If anything is 'moving' when I take the screen cap,
it leaves parts of the moving 'thing' as transparent... so that when I go to
save the picture, there are huge parts of the picture missing. Has anyone
else had this problem???

--
Boo
www.tvmegasite.net
"Dragonriders must fly when thread is in the sky."
Yahoo: fylara_the_sim


  #2  
Old October 14th 04, 10:57 PM
NoRemorse
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

"Boo Henderson" wrote in message
m...
I am hoping someone can help me with this. I have an ATI TV Wonder VE card.
I have had the card almost a year. When I first installed it, I had this
same problem, but I can't remember how I fixed it. When I try to do a
screen
capture from a TV program, it pixelizes??? the picture. I don't know how
to
describe what it does. If anything is 'moving' when I take the screen cap,
it leaves parts of the moving 'thing' as transparent... so that when I go
to
save the picture, there are huge parts of the picture missing. Has anyone
else had this problem???


I've seen it happen. Typically movies are displayed by programs as overlays
(memory blocks in video card memory to which the program writes to directly
instead of going through windows). I guess windows doesn't see that
information and that's why when you capture the screen you lose some parts.
I don't know how to resolve this issue though.

--
NoRemorse
"Expect me when you see me."


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue Screen: DRIVE_POWER_STATE_FAILURE gasparov Asus Motherboards 4 November 1st 04 02:19 PM
vetical lines on screen with AIW 9800 pro -pls help Jason Rhodes Ati Videocards 0 September 21st 04 02:29 PM
Problem: A7N8X-VM/400 w/ AGP-NV-DVI & TV-out feature Spiro M. Telegadis Asus Motherboards 3 May 27th 04 10:01 PM
Mysterious screen problem - Ghosting Soomo Homebuilt PC's 10 January 1st 04 06:39 PM
Maxtor 6Y120M0 SATA HDD on ASUS A7N8X DELUXE problem stanko Asus Motherboards 5 November 4th 03 05:42 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.