A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Albatron 5900 and FS2004



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 20th 03, 07:52 AM
Peter Jenkins
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Albatron 5900 and FS2004

I have pretty much decided that a 5900 ( non ) ultra videocard best suits my
needs. The Albatron 5900pv has shaped up as a good choice ( 3yr warranty,
good price point, quiet running). Given that I particularly want the card to
work well with FS2004, I am a little concerned at a review, using 45.23
drivers, in HardOCP (http://www.hardocp.com/article.html?art=NTExLDY) which
stated :

"We did encounter one bug which put a damper on us testing with AA enabled
on the Albatron FX5900. Apparently when we enabled AA from within the NVIDIA
driver control panel and then went back into the game the menu was blank
save for the 3d picture of the plane spinning around"

Has anyone else encountered a similar problem with an Albatron 5900 ( the
128MB pv in particular ) ?
More to the point can any advise that they are successfully using one of
these Albatron 5900 cards and NOT experiencing the above problem with AA and
FS2004.

Any feedback ( including any general comments on Albatron cards ) would be
much appreciated


  #2  
Old December 20th 03, 01:03 PM
Dark Avenger
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

"Peter Jenkins" wrote in message . au...
I have pretty much decided that a 5900 ( non ) ultra videocard best suits my
needs. The Albatron 5900pv has shaped up as a good choice ( 3yr warranty,
good price point, quiet running). Given that I particularly want the card to
work well with FS2004, I am a little concerned at a review, using 45.23
drivers, in HardOCP (http://www.hardocp.com/article.html?art=NTExLDY) which
stated :

"We did encounter one bug which put a damper on us testing with AA enabled
on the Albatron FX5900. Apparently when we enabled AA from within the NVIDIA
driver control panel and then went back into the game the menu was blank
save for the 3d picture of the plane spinning around"

Has anyone else encountered a similar problem with an Albatron 5900 ( the
128MB pv in particular ) ?
More to the point can any advise that they are successfully using one of
these Albatron 5900 cards and NOT experiencing the above problem with AA and
FS2004.

Any feedback ( including any general comments on Albatron cards ) would be
much appreciated


I would say try it out if you get the same bug... if you be a happy player!
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.