A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

6800GT and PCI-E



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old January 29th 05, 08:01 PM
Dark Helmet
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default 6800GT and PCI-E

Running a single EVGA 6800gt PCI-E on an ASUS A8N-Sli Deluxe mobo.
Downloaded EVEREST and found this entry
under the chipset/NForce4 Northbridge area:

"PCI Express Controller
PCI-E x2 port #3 In Use @ x4"

I expected it to say "x16" and not "x4". Am I missing something here? When
the pc arrived, I noticed that the SLI configurator board was installed for
dual cards, so I reversed it.

Any thoughts?

Dark Helmet



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.