A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Game Loading Rebooting 6600GT



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old January 10th 05, 11:25 PM
Dan Twining
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Game Loading Rebooting 6600GT

Hi all, i recently put together a nice new system. (ASRock K8 Combo-Z Mobo,
6600GT vid card, 1GB (2x256 Ram)) Latest version of directX, latest drivers
for everything (except maybe AGP drives, got them off mobo disk), first
thing i done to try out my new beast was install far cry, ...and bar a few
graphic glitches (that were mostly fixed by patching game, it worked fine.
While downloaded latest firewall software the computer got virus, so i
totally f-disked and started again. This time though, when i run far cry the
game causes the system to re-boot about 1/10th into loading level! So very
confused, i tried Doom 3, ....which loaded up the level fully, but as soon
as it started to go into the in-game, u could see the first frame, ..and it
would also hang, and cause the system to re-boot! I tried loaded a few doom
3 levels, and the only one that worked, loaded up and played was the first
hell level, i'm guessing that worked because theres less stuff drawn. I
tried lowing the AGP speed from 8x to 4x with no joy, and disabling and
enabling fast writes....still no joy.

So, do any of you clever people out there have any idea what might be
causing my system to get re-booted when loading up games?!?!?!, other than
this the system is nice and stable. I don't believe this to be a hardware
fault as pre-fdisk the games loaded up and played fine, ....but maybe you
guys know better.

Any advice very much appreciated,
Thanks,
Dan


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GA-8PENXP and Game Port header Tim_S Gigabyte Motherboards 1 January 1st 05 10:03 PM
9800 Pro $205, 6600GT AGP $229 @ newegg ...D. Ati Videocards 0 December 10th 04 03:17 AM
ATI Radeon 9000 Pro and game Martin Ati Videocards 1 December 4th 04 06:21 AM
9800 game freezes: temperature related? Gerald Moore Ati Videocards 4 September 24th 03 04:19 PM
Game Gamma Setting missing after one use? (9700 pro, Cad. 3.7 drivers) Don Reese Ati Videocards 0 September 22nd 03 07:05 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.