A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

2003 server and RivaTuner.



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 26th 05, 11:52 PM
Mr.X
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default 2003 server and RivaTuner.

How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003 server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..


/Mr.X


  #2  
Old July 27th 05, 01:27 AM
Phil Weldon
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003 server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color 2D board
ought to do.

Phil Weldon

"Mr.X" wrote in message
...
How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003 server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..


/Mr.X




  #3  
Old July 27th 05, 01:48 AM
Mr.X
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Phil Weldon" skrev i meddelandet
nk.net...
'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color 2D

board
ought to do.

Phil Weldon

"Mr.X" wrote in message
...
How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..



Did i ask for any suggiestions what card i should use?
I have a Leadtek 6800, and i like it.
But i would like to "unlock" the rest of the pixel/vertex pipelines, just
like i'm able to do in Win XP Pro.
Anyone who has done that in 2003 server?


/Mr.X


  #4  
Old July 27th 05, 01:50 AM
Mr.X
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Phil Weldon" skrev i meddelandet
nk.net...
'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color 2D

board
ought to do.

Phil Weldon

"Mr.X" wrote in message
...
How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..


BTW, one reason for using 2003 server is that its much more stable for
overclocking..
I'm a hardcorefreak..


/Mr.X


  #5  
Old July 27th 05, 06:26 AM
Gee
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Hi,
Have you tried the latest driver, I think it's 77.72.
How does server 2003 play games by the way???

"Mr.X" wrote in message
...

"Phil Weldon" skrev i meddelandet
nk.net...
'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color 2D

board
ought to do.

Phil Weldon

"Mr.X" wrote in message
...
How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..


BTW, one reason for using 2003 server is that its much more stable for
overclocking..
I'm a hardcorefreak..


/Mr.X




  #6  
Old July 27th 05, 08:29 AM
Larry Roberts
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

On Wed, 27 Jul 2005 00:27:50 GMT, "Phil Weldon"
wrote:

'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003 server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color 2D board
ought to do.

Phil Weldon


I used Win2003 a while back, and found it to be much like
Win2k. It ran all 3D games just fine. It's not as good for games as
WinXP is, but IMO, I really didn't see much of a difference. Both
Win2k, and Win2003 run games that WinXP does. Only gripe I have is
that my soundcard sounds ****ty than when I use it under Win9x, or
WinXP.
  #7  
Old July 27th 05, 09:07 AM
Mr.X
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Gee" skrev i meddelandet
...
Hi,
Have you tried the latest driver, I think it's 77.72.
How does server 2003 play games by the way???

"Mr.X" wrote in message
...

"Phil Weldon" skrev i meddelandet
nk.net...
'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color 2D

board
ought to do.

Phil Weldon

"Mr.X" wrote in message
...
How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003

server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..


BTW, one reason for using 2003 server is that its much more stable for
overclocking..
I'm a hardcorefreak..



2003 Server run games fine, just like Win XP..
The only problem is that i can't "unlock" the hardwaremasked
pixel/vertex-pipelines with RivaTuner as i am able to do in W2K and XP..
I'm trying to set some highscores in 3DMark, and could really have use for
them pipes..
BTW, i run Forceware 77.72..


/Mr.X


  #8  
Old July 27th 05, 10:43 AM
Gee
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

I see that 77.76 is out maybe this will help.
Download from
http://www.nzone.com/object/nzone_do..._2k_77.76.html


"Mr.X" wrote in message
...

"Gee" skrev i meddelandet
...
Hi,
Have you tried the latest driver, I think it's 77.72.
How does server 2003 play games by the way???

"Mr.X" wrote in message
...

"Phil Weldon" skrev i meddelandet
nk.net...
'Mr.X' wrote:
| How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003
server?
| Is it possible?
| Works fine on Win XP Pro..
_____

Why should you want to?
Windows 2003 Server is, well, a server. An 800 X 600 16-bit color

2D
board
ought to do.

Phil Weldon

"Mr.X" wrote in message
...
How do i make RivaTuner work for opening pipelines in windows 2003
server?
Is it possible?
Works fine on Win XP Pro..


BTW, one reason for using 2003 server is that its much more stable for
overclocking..
I'm a hardcorefreak..



2003 Server run games fine, just like Win XP..
The only problem is that i can't "unlock" the hardwaremasked
pixel/vertex-pipelines with RivaTuner as i am able to do in W2K and XP..
I'm trying to set some highscores in 3DMark, and could really have use for
them pipes..
BTW, i run Forceware 77.72..


/Mr.X




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.