A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » System Manufacturers & Vendors » Compaq Computers
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

5000 Series -- Can't Stay Connected to 'Net



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old June 25th 03, 06:14 PM
David
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default 5000 Series -- Can't Stay Connected to 'Net

I have a Presario that can't maintain an internet connection. I've
contacted my ISP and they ran me through a number of tests, but the problem
still exists. At one time I had a virus, so thinking that could have
infected something I even reformatted the HD. Still no luck. I upgraded
the driver for the HSP56 modem and still can't maintain a connection. I'm
at a loss as to what to do next. Any suggestions? Should I go as far as to
go buy a new modem? If I do that, what should I look for/look out for as
far as brands/type/compatibility.

FYI, my ISP person told me that the HSP56 is generally put into "lower end
machines like E-Machines and is often error prone." As anyone else heard
this? Thanks.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can sata drives also be connected to ide? Beemer Homebuilt PC's 4 December 11th 04 07:11 AM
ABIT AN7 4 PIN POWER CONNECTED SFree24677 Homebuilt PC's 3 August 10th 04 02:41 AM
Joystick not connected error DJS0302 General 1 July 4th 04 09:20 PM
4 pin 12v atx power supply connected the wrong way... Mike Henley General 18 April 2nd 04 11:24 PM
Unable to detect HDs when second HD is connected Hope General 2 November 11th 03 05:20 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.