A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » General Hardware & Peripherals » General
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

puzzle



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 2nd 03, 06:04 PM
Terry
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default puzzle

I have a real strange situation here. I bought a new case for and old mobo a
soyo SY-K7VIA. When assembled the power does not come on. I get
nothing.When I lay the mother board out on a static mat and hook up the
power supply with the vid card and the floopy and the HD it boots up no
problem!Very strange.Anybody ever heard of this situation.
Terry


  #2  
Old December 2nd 03, 06:11 PM
Philo
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Terry" wrote in message
...
I have a real strange situation here. I bought a new case for and old mobo

a
soyo SY-K7VIA. When assembled the power does not come on. I get
nothing.When I lay the mother board out on a static mat and hook up the
power supply with the vid card and the floopy and the HD it boots up no
problem!Very strange.Anybody ever heard of this situation.
Terry


Yes...something is "grounding out" be sure to examime all mounting
points and stand offs carefully


  #3  
Old December 2nd 03, 07:14 PM
Ralph Mowery
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


I have a real strange situation here. I bought a new case for and old mobo

a
soyo SY-K7VIA. When assembled the power does not come on. I get
nothing.When I lay the mother board out on a static mat and hook up the
power supply with the vid card and the floopy and the HD it boots up no
problem!Very strange.Anybody ever heard of this situation.
Terry

Not too much strange here. Somewhere you are shorting the motherboard to
the new case. Most ot the time if there is a short , especially on the
power wires/traces, the computer will not come on. Check very carefully
that nothing on the mother board is touching the case that should not be.



  #4  
Old December 2nd 03, 07:59 PM
Terry
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Thanks I will give that a shot.Appreciate the quick response.
Terry
"Philo" wrote in message
...

"Terry" wrote in message
...
I have a real strange situation here. I bought a new case for and old

mobo
a
soyo SY-K7VIA. When assembled the power does not come on. I get
nothing.When I lay the mother board out on a static mat and hook up the
power supply with the vid card and the floopy and the HD it boots up no
problem!Very strange.Anybody ever heard of this situation.
Terry


Yes...something is "grounding out" be sure to examime all mounting
points and stand offs carefully




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.