A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Ati Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Game Gamma Setting missing after one use? (9700 pro, Cad. 3.7 drivers)



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old September 22nd 03, 07:05 AM
Don Reese
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Game Gamma Setting missing after one use? (9700 pro, Cad. 3.7 drivers)

Hello,

I installed the newest Cadalyst drivers and control panel today, and
when going through them I saw the game gamma button on one of the tabs
(I guess it's supposed to be on the Color tab), and I selected it and
set my game gamma - at tad high it turns out.

After exiting the game and getting back into the Advanced section of
the Display Options, I get all the tabs, but don't see the blue Game
Gamma button anywhere anymore.

Has anyone else had this happen and if so, is there some way to
correct this?

Now that I think of it, I believe I set the game gamma before I
installed the newest control panel. Could there be a problem with the
control panel and the game gamma setting?

System is:

Radeon 9700 Pro
WinXP Home
Asus A7N8X rev2.0

Thanks.

Don

(.not is .net)
--
Don Reese http://www.cpinternet.com/~donreese/index.htm
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Support from asus? (a bit long) Robert Megee Asus Motherboards 13 January 16th 05 03:15 AM
GA-8PENXP and Game Port header Tim_S Gigabyte Motherboards 1 January 1st 05 10:03 PM
pc problems after g card upgrade + sp2 ben reed Homebuilt PC's 9 November 30th 04 01:04 AM
screen saver vs turn off monitor setting for LCD monitor dave General 4 December 7th 03 08:23 PM
Game gamma not working JT Ati Videocards 2 September 17th 03 06:36 AM


All times are GMT +1. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.