A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Video Cards » Nvidia Videocards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

FX 5200 PCI Texture Corruption



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 30th 04, 01:36 AM
J
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default FX 5200 PCI Texture Corruption

Hi,

I've installed a FX5200 PCI card in an older Dell Poweredge server
(1400?). The card installed fine in one the larger slots (i'm guessing
it's a shared pci/isa) but will not succesfully boot windows in either
of the normal sized pci slots. The problem I'm getting is corrupted
textures in most 3D games, such as command and conquer generals.
Flashing black areas/lines appear. I've tried different sets of drivers
but with no luck. I'm thinking it may be due to the onboard graphics
card (an old ATI 2D 4mb card). As far as I can make out there's no way
to disable it in the BIOS or via a jumper. Could this be causing the
problem?

Many thanks,

J
  #2  
Old August 31st 04, 05:06 PM
Tool
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Yeah its possible that it is, look in your device manager in windows
if you can get there. Or if your bios has a setting for "Init display
first" choose PCI or whatever the slot is. Hopefully that helps a
bit.

==============
Posted through www.HowToFixComputers.com/bb - free access to hardware troubleshooting newsgroups.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Texture corruption using GF2 MX400 in 2x and w/VIA chipset! :-O Dan_Aykroyd Nvidia Videocards 8 August 4th 04 11:05 PM
my new mobo o/c's great rockerrock Overclocking AMD Processors 9 June 30th 04 08:17 PM
Texture Problems! Gaffer Nvidia Videocards 13 May 1st 04 06:51 PM
Sata and Data Corruption Robert Neville General 7 April 25th 04 11:02 AM
Sata and Data Corruption Robert Neville Homebuilt PC's 7 April 25th 04 11:02 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.