HardwareBanter

HardwareBanter (http://www.hardwarebanter.com/index.php)
-   Nvidia Videocards (http://www.hardwarebanter.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Geforce4 MX440 (http://www.hardwarebanter.com/showthread.php?t=50670)

Gerry Cavanagh September 9th 03 10:58 PM

Geforce4 MX440
 
Windows ME
aug 03 driver nvidia
Mobo Jetway vt8366-8233
Athlon 1800
Running Norton Internet security
ICS
Strange problem, apologies if its not for this place, but my screen shuts
down intermittedly. I have card as above and about once or twice a day,
just as I click on a link or file etc. the screen goes blank as if turned
off. If I try alt f4 twice the image sometimes re-appears on the screen,
but then I cannot access internet, when I try to shut down it won't. I have
to power off and reboot. This did not happen before I had to format and
reinstall ME as a result of virus attack
Gerry



Søren Skovgaard September 10th 03 10:22 AM

Dear Gerry !

Checked for virus ?

My regards
Søren

"Gerry Cavanagh" wrote in message
...
Windows ME
aug 03 driver nvidia
Mobo Jetway vt8366-8233
Athlon 1800
Running Norton Internet security
ICS
Strange problem, apologies if its not for this place, but my screen shuts
down intermittedly. I have card as above and about once or twice a day,
just as I click on a link or file etc. the screen goes blank as if turned
off. If I try alt f4 twice the image sometimes re-appears on the screen,
but then I cannot access internet, when I try to shut down it won't. I

have
to power off and reboot. This did not happen before I had to format and
reinstall ME as a result of virus attack
Gerry






All times are GMT +1. The time now is 02:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
HardwareBanter.com