A computer components & hardware forum. HardwareBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HardwareBanter forum » Motherboards
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Post New Thread
Threads in Forum : Gigabyte Motherboards Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Thread Reverse Sort Order / Thread Starter Last Post Replies Views
! ! ! Can't close Computermanagement ! ! ! by John7
Hi, I have a Win2K + SP4 + all updates 1 month old system here. After opening Computermanagement I can't close it. Can't close logbooks either. There is no response to: File...Close, ALT+F4 or button. Logbooks show no errors. Any suggestions ?
November 4th 05 04:27 PM
by Bob I Go to last post
1 497
! Get FREE Sony VAIO, iPod, Xbox, PlayStation, or Cell Phone when you spend $40..!! by Seca
YES! It's true! They're offering you the best (FREE!) deals you'll ever find. They've got FREE Cell Phones, FREE iPods, FREE Gaming Consoles, FREE Sony Vaio and more FREE GIFTS to come soon! All items provided by them are brand new, boxed and with full warranty. No contracts are required and all...
October 6th 04 11:08 PM
by Seca Go to last post
0 738
"Unsafe Removal of Device" and Activesync by [email protected]
I need help with a persistant problem. Recently upgraded from a P4 to an AMD motherboard & CPU. Now I get "Unsafe Removal of Device" pop-ups whenever I dock my iPAQ Pocket PC (and Activesync initiates). Otherwise system is rock solid. Motherboard: GA K8NS Ultra-939 (F6 BIOS) Using lates...
July 20th 05 05:59 PM
by [email protected] Go to last post
2 309
$50 for a BIOS update? by [email protected]
Apparently on my 8IDX i845 board I need to update my BIOS to get a new nVidia AGP card to work. I can't find one publicly. Is my only option to buy an apdate from Award for $49.99 or is there an update somewhere else that I am (hopefully) missing? I have searched thoroughly, high and low and...
April 12th 04 09:48 AM
by Roger Hamlett Go to last post
8 639
"WARNING: EES is turned off !!" Gigabyte MA790X-UD4 by Johnny B Jesus[_2_]
Gigabyte MA790X-UD4 and Athlon Phenom II, Windows XP Pro 64 bit. I built the system last night, everything went well, no problems during assembly, it booted right up and I installed the OS. This morning I installed various software programs, went online, all was working well. It wouldn't...
March 11th 09 09:57 PM
by Johnny B Jesus[_2_] Go to last post
1 706
'Bios Id check error' by k4sh
Hi there, Here is my problem, I flashed my gigabyte GA 7N400 Pro 2 (rev 1) with the bios version FK (for rev 2). It was not clearly a clever thing to do. I unfortunately, with a wrong manip, flashed the backup bios with this wrong bios. Now the both bios are using the wrong FK version. The problem...
March 4th 05 01:02 PM
by Rudy Kazuti Go to last post
1 369
(bad) trip report by ray hartman
Gents: Trying my first buildout from mobo/CPU combo and separate case. 'Pre-tested' Ga-7VT600/Barton2600+ , and ANTEC400. Legacy CT-mx400 Vidcard and Samsung 256 DDR333 RAMstick. For initial test no drives etc were connected. Ground_strap used consistently while assembling components. After...
January 11th 04 12:02 AM
by ray hartman Go to last post
8 359
(GA-7N400 Pro2 (rev2)) Sempron 2200+ wrongly identified as AthlonXP 900MHz by gdp
John V.N wrote: Hi guys, i'm now very frustrated, please give me a hand. I've brought these few days ago - MOBO: GA-7N400 Pro2 (rev 2) - RAM: Kingston 512MB 333MHz DDR PC2700 CL2.5 - CPU: AMD Sempron 2200+ - AGP: Radeon 9250
(Multi-page thread 1 2)
November 24th 04 07:17 PM
by John V.N Go to last post
12 1,342
(no subject) by pd
After running several "stress" test, I am getting errors. Specifically, I ran Prime95 and memtest. I am perplexed, however that when I run my "Easy Tune 4" program to monitor my CUP temp, it NEVER goes about 43c., no matter what test I run. Is this "normal" ? thanks
September 21st 03 02:26 AM
by Dodgy Go to last post
1 358
(no subject) by pd
In device manage, my CPU is listed twice. Is this normal for my 8KNXP board to display?
September 16th 03 06:22 PM
by Richard Dower Go to last post
2 605
*** Low Price, Hardcore Japanese Adult Videos Download *** by JAVMovie.com
Hi, Low Price, No Popup, No Ad Banner, Unlimited Download Hottest Japanese AV!! We have a great news for you now. Thousand of highest quality full length japanese adult movies there! Classic , Anal , Gangbang , Rape, Oral , Bukkake -- find it all on http://WWW.JAVMOVIE.COM !!!!!!!! We give you...
November 8th 04 07:45 AM
by JAVMovie.com Go to last post
0 489
**SWEN VIRUS** DON'T OPEN FILE by Stephen
Don't open the attached file to the first post to this thread unless you want the "Swen" virus.
September 23rd 03 11:04 PM
by Stephen Go to last post
0 242
+12v power connector by chris
i have just upgraded to a GA-K8NS PRO mainboard and installed it without a glitch, went ahead and installed windows and drivers etc. THEN i was looking in the manual for something and noticed the +12v power connector and it says that the bord will not boot if this is not connected. the thing is...
January 4th 05 05:25 PM
by anthony Go to last post
3 310
+5v at 4.08 ?? N400 Pro2 by fredrickson
MBM5 reports the +5V rail as 4.08V. My comp is running fine though, although i do get some slowdowns from time to time(seems like hard drive) and i had some weird graphical corruption once the first day I used it. But since then (about a week) everything is fine....
May 15th 04 03:24 PM
by fredrickson Go to last post
2 219
+5v probs HELP!! by Dennis
Does anyone have +5v probs with 8knxp rev. 1.0 bios F6. Tried just about everything possible but instability remains. Giga-byte support sucks here in holland! I didn`t OC the board,just running standard does anyone have the same problem?? Voltage goes from 1.7volts to 6.8volts but never the right...
November 4th 03 07:54 PM
by John7 Go to last post
1 452
035342831123 money 035342831123 by RASCH
TURN TWELVE DOLLARS INTO THOUSANDS EASILY AND HONESTLY!!!! THIS MESSAGE WILL CHANGE YOUR LIFE FOREVER!!!! --- I found a message similar to this one on a bulletin board recently and decided to give it a shot... A little while ago, as I was browsing through message boards like you are now, I came...
February 15th 04 04:57 AM
by RASCH Go to last post
0 649
0686077 CD-R, DVD R, DVD CASES LOWEST PRICE! 06 by mark deguire
media4sale.com offers innovative and quality media, CD/DVD packaging and other computer accessories at the best prices. We pride ourselves in service, quality and commitment and are certain that our standards will exceed expectations. http://www.media4sale.com a href="http://www.media4sale.com"...
May 23rd 05 09:23 PM
by mark deguire Go to last post
0 456
1.5GB of DDR 400 on K8VNXP? by Gary Hennigan
Looking at the other 2 big boys, Abit and Asus, their user manuals both mention that you can NOT use all 3 DIMM slots at DDR 400 speed. If you use all three slots the best you can get is DDR 333 speed. The Gigabyte manual doesn't mention such a limitation, but then their manual isn't quite as...
February 4th 04 12:49 AM
by Gary Hennigan Go to last post
0 302
1.5GB ram dual channel by Son Of LaL
got 1.5 GB of ram in 4 sticks to use in my GA-8IPE1000-G m/b in dual channel mode. will it work? The sticks are 2x512 and 2x256 all ddr500 so i can o/c my P4 3GHz cpu. thanks in advance
March 17th 06 01:08 PM
by Son Of LaL Go to last post
4 270
12V 2x4 socket, 2x2 plug: which pins to use? by Jonathan Sachs[_2_]
The MB is an EP45-UD3R. The subject line says everything else. The manual tells me, "Do not insert the power supply cables into pins under the protective covers when using a power supply providing a 2x2 12V connector." But the board came with no covers on any of the pins.
September 29th 09 08:37 PM
by Paul Go to last post
2 696
Post New Thread


Display Options
Showing threads 1 to 20 of 3996
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 HardwareBanter.
The comments are property of their posters.